Κατερίνα Καραβάτου : Κατερίνα Καραβάτου: Στο σούπερ μάρκετ με τον γιο της για ... / Η κατερίνα καραβάτου και ο κρατερός κατσούλη παντρεύτηκαν τον ιούλιο του 2011 με πολιτικό γάμο και έχουν αποκτήσει δύο παιδιά, την 9χρονη αέλια και τον 4χρονο αρίωνα.

Κατερίνα Καραβάτου : Κατερίνα Καραβάτου: Στο σούπερ μάρκετ με τον γιο της για ... / Η κατερίνα καραβάτου και ο κρατερός κατσούλη παντρεύτηκαν τον ιούλιο του 2011 με πολιτικό γάμο και έχουν αποκτήσει δύο παιδιά, την 9χρονη αέλια και τον 4χρονο αρίωνα.. Αυτός είναι ο λόγος που έφτασαν στον χωρισμό. Φωτογραφίες από τις διακοπές με τα παιδιά της λίγο πριν το νέο της ξεκίνημα στο mega. Πριν αναλάβουν την πρωινή ζώνη του star με την εκπομπή «στη φωλιά των κου κου. Τα προβλήματα είχαν ξεκινήσει καιρό (βίντεο) εδώ και μήνες είχαν αρχίσει τα προβλήματα στη σχέση τους. Τότε όμως βρίσκονταν και οι δύο σε άλλες σχέσεις, με.

Η κατερίνα καραβάτου εξήγησε ότι η έναρξη της εκπομπής της παρασκευής ήταν πλέον με βεβαιότητα «η τελετή λήξης μίας πολύ αγαπημένης και πολύ επιτυχημένης εκπομπής, της φωλιάς μας». Άρχισε της επαφές με τη συνδρομητική τηλεόραση για νέο συμβόλαιο με …. Η νέα τηλεοπτική της στέγη μετά το «αντίο» στο star. Στην τελευταία εκπομπή και λίγο πριν πέσει οι τίτλοι τέλους εμφανώς φορτισμένη συναισθηματικά ευχαρίστησε όλους τους συνεργάτες της, και εκ μέρους του κρατερού κατσούλη, στέλνοντας. Μετά από 10 χρόνια γάμου η κατερίνα καραβάτου και ο κρατερός κατσούλης αποφάσισαν να τραβήξουν χωριστούς δρόμους, ανακοινώνοντας το χωρισμό τους.

Κατερίνα Καραβάτου: Ο κατάξανθος και κούκλος μικρός ...
Κατερίνα Καραβάτου: Ο κατάξανθος και κούκλος μικρός ... from mothers.bbend.net
Μετά από μία αναπάντεχη εξομολόγηση στον αέρα της τελευταίας της εκπομπής στο star, η κατερίνα καραβάτου βρήκε τη νέα της τηλεοπτική στέγη. Το δημοφιλές ζευγάρι ότι χωρίζει τους προσωπικούς του δρόμους. Μετά από 10 χρόνια κοινού βίου, αλλά και κοινής τηλεοπτικής πορείας, λοιπόν, η κατερίνα καραβάτου και ο κρατερός κατσούλης παίρνουν διαφορετικούς δρόμους στις ζωές τους, σύμφωνα με την επίσημη ανακοίνωση. Παρά το γεγονός πως τα σημάδια που έδειχναν. Όσο για την κατερίνα καραβάτου; Η επιστροφή μου στον alpha ήταν ομαλή για την επιστροφή της στην τηλεόραση, τη κόρη της και τα σχόλια που ακολουθεί την εκπομπή «μες στην καλή χαρά» μίλησε η κατερίνα. Στο φινάλε της εκπομπής, η κατερίνα καραβάτου έκανε μία ανασκόπηση της χρονιάς, που πέρασε και άφησε πολλές. Χωριστούς δρόμους αποφάσισαν να πάρουν μετά από 10 χρόνια γάμου η κατερίνα καραβάτου και ο κρατερός κατσούλης και το ανακοίνωσαν μέσω του δικηγόρου τους.

Η δημοσιογράφος αποκάλυψε στην πρωινή εκπομπή του open, ότι τόσο το mega, όσο και ο ant1 έχουν.

Η κατερίνα καραβάτου και ο κρατερός κατσούλης παντρεύτηκαν τον ιούλιο. Μετά από μία αναπάντεχη εξομολόγηση στον αέρα της τελευταίας της εκπομπής στο star, η κατερίνα καραβάτου βρήκε τη νέα της τηλεοπτική στέγη. Μετά από 10 χρόνια έγγαμου βίου η κατερίνα καραβάτου και ο κρατερός κατσούλης αποφάσισαν να χωρίσουν. Τα προβλήματα είχαν ξεκινήσει καιρό (βίντεο) εδώ και μήνες είχαν αρχίσει τα προβλήματα στη σχέση τους. Η νέα τηλεοπτική της στέγη μετά το «αντίο» στο star. Η κατερίνα καραβάτου και ο κρατερός κατσούλης γνωρίστηκαν σε εκδήλωση του alpha και από την πρώτη στιγμή υπήρξε αμοιβαία συμπάθεια. Ο χωρισμός του κρατερού κατσούλη και της κατερίνας καραβάτου μετά από 10 χρόνια γάμου, έσκασε σαν «βόμβα» το πρωί της τρίτης. Η ανακοίνωση ήρθε το πρωί της τρίτης μέσω του δικηγόρου τους στην οποία ζητούν τον σεβασμό των μμε για τα δυο. Πριν αναλάβουν την πρωινή ζώνη του star με την εκπομπή «στη φωλιά των κου κου. Μόνη της με τα παιδιά για διακοπές η κατερίνα. Χωριστούς δρόμους αποφάσισαν να πάρουν μετά από 10 χρόνια γάμου η κατερίνα καραβάτου και ο κρατερός κατσούλης και το ανακοίνωσαν μέσω του δικηγόρου τους. Δείτε πόσο μεγάλωσαν τα παιδιά τους Τότε όμως βρίσκονταν και οι δύο σε άλλες σχέσεις, με.

Από την άνδρο στην κρήτη με τα παιδιά της λίγο πριν το ξεκίνημα στο mega Σαν κεραυνός εν αιθρία έπεσε στο ελληνικό καλλιτεχνικό και δημοσιογραφικό χώρο η είδηση του διαζυγίου της κατερίνας καραβάτου και του κρατερού κατσούλη.βάζοντας τέλος σε μια περίοδο έντονης φημολογίας για τη. Στην τελευταία εκπομπή και λίγο πριν πέσει οι τίτλοι τέλους εμφανώς φορτισμένη συναισθηματικά ευχαρίστησε όλους τους συνεργάτες της, και εκ μέρους του κρατερού κατσούλη, στέλνοντας. Φωτογραφίες από τις διακοπές με τα παιδιά της λίγο πριν το νέο της ξεκίνημα στο mega. Τα προβλήματα είχαν ξεκινήσει καιρό (βίντεο) εδώ και μήνες είχαν αρχίσει τα προβλήματα στη σχέση τους.

H πρωτότυπη έκπληξη για τα γενέθλια της Κατερίνα Καραβάτου ...
H πρωτότυπη έκπληξη για τα γενέθλια της Κατερίνα Καραβάτου ... from www.fthis.gr
Η κατερίνα καραβάτου και ο κρατερός κατσούλης γνωρίστηκαν σε εκδήλωση του alpha και από την πρώτη στιγμή υπήρξε αμοιβαία συμπάθεια. Η ανακοίνωση ήρθε το πρωί της τρίτης μέσω του δικηγόρου τους στην οποία ζητούν τον σεβασμό των μμε για τα δυο. Το ζευγάρι πλέον ακολουθεί χωριστούς δρόμους και. Αυτός είναι ο λόγος που έφτασαν στον χωρισμό. Δείτε πόσο μεγάλωσαν τα παιδιά τους Η κατερίνα καραβάτου μάλιστα είχε ξεσπάσει σε κλάματα κατά την ανακοίνωσή του, μιας και τα χρόνια που συνυπήρξαν τηλεοπτικά, ήταν πολλά. Από την άνδρο στην κρήτη με τα παιδιά της λίγο πριν το ξεκίνημα στο mega Παρά το γεγονός πως τα σημάδια που έδειχναν.

Τότε όμως βρίσκονταν και οι δύο σε άλλες σχέσεις, με.

Η κατερίνα καραβάτου εξήγησε ότι η έναρξη της εκπομπής της παρασκευής ήταν πλέον με βεβαιότητα «η τελετή λήξης μίας πολύ αγαπημένης και πολύ επιτυχημένης εκπομπής, της φωλιάς μας». Η είδηση που έσκασε σαν βόμβα στον καλλιτεχνικό και μη χώρο ήρθε μετά την ξαφνική αποχώρηση του ηθοποιού από την. Αυτός είναι ο λόγος που έφτασαν στον χωρισμό. Στο φινάλε της εκπομπής, η κατερίνα καραβάτου έκανε μία ανασκόπηση της χρονιάς, που πέρασε και άφησε πολλές. Αυτοί οι συνεργάτες της από τη φωλιά των κου κου θα είναι μαζί της στο mega! Η κατερίνα καραβάτου, όπως πρώτο είχε γράψει το znews, έκλεισε στο mega. Η κατερίνα καραβάτου και ο κρατερός κατσούλης γνωρίστηκαν σε εκδήλωση του alpha και από την πρώτη στιγμή υπήρξε αμοιβαία συμπάθεια. Η δημοσιογράφος αποκάλυψε στην πρωινή εκπομπή του open, ότι τόσο το mega, όσο και ο ant1 έχουν. Μπορεί η κατερίνα καραβάτου και ο κρατερός κατσούλης να ανακοίνωσαν χθες ότι παίρνουν διαζύγιο, ωστόσο η κρίση στη σχέση τους κρατάει εδώ και μήνες. Η νέα τηλεοπτική της στέγη μετά το «αντίο» στο star. Η κατερίνα καραβάτου και ο κρατερός κατσούλη παντρεύτηκαν τον ιούλιο του 2011 με πολιτικό γάμο και έχουν αποκτήσει δύο παιδιά, την 9χρονη αέλια και τον 4χρονο αρίωνα. Δείτε πόσο μεγάλωσαν τα παιδιά τους Το ζευγάρι πλέον ακολουθεί χωριστούς δρόμους και.

Η νέα τηλεοπτική της στέγη μετά το «αντίο» στο star. Η κατερίνα καραβάτου με τον κρατερό κατσούλη όμως δεν ήταν μόνο μαζί στη ζωή, αλλά υπήρξαν και τηλεοπτικό ζευγάρι. Παρόλο που οι προτάσεις που δέχτηκε μετά το τέλος της συνεργασίας της με το star ήταν πολλές και δελεαστικές και κάποιοι την ήθελαν να σκέφτεται σοβαρά. Μετά από μία αναπάντεχη εξομολόγηση στον αέρα της τελευταίας της εκπομπής στο star, η κατερίνα καραβάτου βρήκε τη νέα της τηλεοπτική στέγη. Η ανακοίνωση ήρθε το πρωί της τρίτης μέσω του δικηγόρου τους στην οποία ζητούν τον σεβασμό των μμε για τα δυο.

Κατερίνα Καραβάτου: Η ζωγραφιά της κορούλας της που ...
Κατερίνα Καραβάτου: Η ζωγραφιά της κορούλας της που ... from image.fthis.gr
Το ζευγάρι πλέον ακολουθεί χωριστούς δρόμους και. Στο φινάλε της εκπομπής, η κατερίνα καραβάτου έκανε μία ανασκόπηση της χρονιάς, που πέρασε και άφησε πολλές. Η είδηση που έσκασε σαν βόμβα στον καλλιτεχνικό και μη χώρο ήρθε μετά την ξαφνική αποχώρηση του ηθοποιού από την. Όσο για την κατερίνα καραβάτου; Μόνη της με τα παιδιά για διακοπές η κατερίνα. Η κατερίνα καραβάτου με τον κρατερό κατσούλη όμως δεν ήταν μόνο μαζί στη ζωή, αλλά υπήρξαν και τηλεοπτικό ζευγάρι. Τότε όμως βρίσκονταν και οι δύο σε άλλες σχέσεις, με. Παρά το γεγονός πως τα σημάδια που έδειχναν.

Η επιστροφή μου στον alpha ήταν ομαλή για την επιστροφή της στην τηλεόραση, τη κόρη της και τα σχόλια που ακολουθεί την εκπομπή «μες στην καλή χαρά» μίλησε η κατερίνα.

Τότε όμως βρίσκονταν και οι δύο σε άλλες σχέσεις, με. Αυτός είναι ο λόγος που έφτασαν στον χωρισμό. Όσο για την κατερίνα καραβάτου; Στην τελευταία εκπομπή και λίγο πριν πέσει οι τίτλοι τέλους εμφανώς φορτισμένη συναισθηματικά ευχαρίστησε όλους τους συνεργάτες της, και εκ μέρους του κρατερού κατσούλη, στέλνοντας. Μετά από 10 χρόνια κοινού βίου, αλλά και κοινής τηλεοπτικής πορείας, λοιπόν, η κατερίνα καραβάτου και ο κρατερός κατσούλης παίρνουν διαφορετικούς δρόμους στις ζωές τους, σύμφωνα με την επίσημη ανακοίνωση. Αυτά είναι τα πρόσωπα που θα την ακολουθήσουν στο mega. Η ανακοίνωση ήρθε το πρωί της τρίτης μέσω του δικηγόρου τους στην οποία ζητούν τον σεβασμό των μμε για τα δυο. Ο χωρισμός του κρατερού κατσούλη και της κατερίνας καραβάτου μετά από 10 χρόνια γάμου, έσκασε σαν «βόμβα» το πρωί της τρίτης. Μετά από 10 χρόνια γάμου η κατερίνα καραβάτου και ο κρατερός κατσούλης αποφάσισαν να τραβήξουν χωριστούς δρόμους, ανακοινώνοντας το χωρισμό τους. Η κατερίνα καραβάτου και ο κρατερός κατσούλης παντρεύτηκαν τον ιούλιο. Μπορεί η κατερίνα καραβάτου και ο κρατερός κατσούλης να ανακοίνωσαν χθες ότι παίρνουν διαζύγιο, ωστόσο η κρίση στη σχέση τους κρατάει εδώ και μήνες. Λίγο καιρό μετά την αποχώρηση του κρατερού κατσούλη, η κατερίνα καραβάτου ανακοίνωσε το. Η είδηση που έσκασε σαν βόμβα στον καλλιτεχνικό και μη χώρο ήρθε μετά την ξαφνική αποχώρηση του ηθοποιού από την.